Neuvoisiko joku vähemmän pöljä uusavutonta sukanneulojaa? Pukerran siis lähes ensimmäistä sukkaani. Viime talvena neuloin muovilangasta sukkaa ja sain kantapäänkin tehtyä kokonaan, jonka jälkeen tajusin muovilangan karmeuden ja purin koko hökötyksen. Nyt olen tekemässä sukkaa ihan samalla Novitan perusohjeella mutta en olekaan enää ollenkaan ymmärtävinäni kantapohjakavennusten kulkua.

Kantapohjankavennukset: jatka samaa vahvennettua neuletta kuin aiemmin. Neulo työn oikeasta reunasta kunnes toisessa reunassa on jäljellä 7-8-9 s. Tee ylivetokavennus (=nosta 1 s neulomatta, neulo 1 s oikein ja vedä nostettu silmukka neulotun yli) ja käännä työ. Nosta 1. s neulomatta, neulo 6-6-8 s nurin ja neulo 2 seur. s nurin yhteen, käännä työ. Nosta 1. s neulomatta, neulo kunnes on jäljellä 6-7-8 s, tee ylivetokavennus. Jatka edelleen samalla tavalla siten, että sivusilmukat vähenevät koko ajan ja keskiryhmän silmukat pysyvät samana eli 8-8-10:nä.

Sain ekan kierroksen kavennuksia tehtyä, mutta kun päästiin kohtaan "jatka edelleen samalla tavalla" olenkin ihan pihalla että mitä osaa tästä nyt toistetaan. Koitin "jatkaa edelleen samalla tavalla", mutta lopputuloksena olisi ollut keskisilmukoiden väheneminen.  Voisiko joku tulkata mitä teen oikean puolen kerroksella ja mitä nurjan puolen kerroksella? :D

Thiireltä nappasin tällaisen :)

Mieti 3 kuvaa jotka tahtoisit nähdä. Asioita kodissani tai mitä vain mistä pystyn ottamaan kuvan melko vaivatta. Ja kunhan olen katsonut kaikki ehdotukset, teen entryn johon laitan kaikki kuvat jotka onnistuin ottamaan.