Perjantaista asti olen ollut kovassa flunssassa. Sana flunssa ei anna oikeata kuvaa siitä, kuinka uskomattoman sekava olo on ollut. Seisominen on vaikeaa, kävely lähes mahdotonta. Molemmat aiheuttavat huimausta ja silmissä sumenee. Tällaiselle muutenkin helposti pyörtyvälle ihmiselle se on aika vaikeaa, kun ei tiedä aikooko nyt oikeasti halata lattiaa vai huimaako "vaan". Bonuksena olen saanut lihassäryt, huonon olon sekä ruokahaluttomuuden, joka ei tee hyvää jo muutenkin heikolle ololle. :(

Tämän sanottuani täytyy todeta että olen kuitenkin (urheasti?) koko alkuviikon pakottanut itseni käymään koulussa. Haluan "säästää" sallitut poissaolotunnit (5h/kurssi) sitä mahdollisuutta varten että jonain aamuna ahdistaisi siinä määrin ettei kouluun ole lähtöä. Kipeänä mikään ei varsinaisesti estä olemasta koulussa, kun taas ahdistuksen iskiessä ei ole mitään mahdollisuutta lähteä.

169425.jpg

En ole neuleidenkaan parissa suuremmin edistynyt - kaikki keskittymiskyky kun on rään mukana niistetty pois jo päiviä sitten. Olen lähinnä kilkutellut sohvannurkassa lisää pipoja ja muuta sopivan aivottomasti valmistuvia asusteita hyväntekeväisyyteen. Selvitin vielä netin kautta enemmän mahdollisista sijoituspaikoista Tampereella, ja päädyin ainakin alustavasti kysymään, josko Tampereella(kin) järjestettävän Asunnottomien yön organisoijat ottaisivat vastaan neulottuja asusteita ko. tapahtumassa jaettavaksi. Oletan, että paikalla on (myös) heitä, joiden oikeuksien puolesta tapahtumalla kampanjoidaan, vaikken sivuilta tarkkaa tietoa illan&yön kulusta löytänytkään. Tämän ajatukseni innoittajana on ollut, kuten arvata saattaa - T&T Haaste-keräys. Jos näyttävät vihreää valoa ja vaikuttaa kannattavalta, niin olen valmis toki yhdistämään voimia jos joku muukin tamperelainen neuloja on kiinnostunut ajatuksesta.

Vaakatilkkujen pino on odottanut kiltisti jo monen monta viikkoa kasaamista. Ainoa este lopulliselle muotoutumiselle on siinä, että osa tilkuista on ilman mitään lupaa neuloutunut liian suuriksi. Arkailen peiton kokoamista, koska en tiedä millainen sammakko erikokoisista tilkuista yhdistettynä tulee. Ajattelin tämän jokatapauksessa rykäistä kasaan vielä tänä vallitsevana "aivottomana ajanjaksona".

Samassa UFO- jonossa on seissyt myös Hourglass Sweater, jonka hihat ottivat huonoja vaikutteita tilkuilta ja päätyivät nekin neuloutumaan liikaa pituutta. Tässä olisi ensimmäinen villapaita valmiina nopeasti, jos vaan purkaminen ei neulojien keskuudessa hyvin tunnettujen luonnonlakien mukaan olisi 30 x hitaampaa kuin neulominen :/

169437.jpg

Näin hilpeältä ja muhkuraiselta Hra G. Sweater näytti vielä pari viikkoa sitten ennen hihojen aloittamista. Muhkurainen se on vieläkin!

(Huom. Ammattilaisen tuntee viimeistään silmukka- ja kerrosmerkeistä.)

[edit. korjailin kirjoitusvirheitä, mutta en tainnut bongata läheskään kaikkia. pistetään väsymyksen piikkiin, jooko?]